Ystäville tekemistä kaupungilla

On mukava järjestää ystäville yhteisiä illanviettoja tai illallisia kotona. Monesti lähdemme myös ystävien kanssa nauttimaan kaupungille yhteisestä viihteestä iltaisin. Monesti nämä tapahtumat paisuvat ja kustannukset nousevat korkealle. Tämän takia yhteisiä hetkiä ei välttämättä tule vietettyä läheskään niin usein kuin haluaisi. Jos olet sattumoisin Helsingissä tai haluaisit järjestää, jotain tekemistä pääkaupungissamme. Ota artikkelista vinkit, mitä voit järjestää ystävillesi kohtuuhinnalla.

Vie ystäväsi brunssille. Brunssi on erittäin hyvä vaihtoehto esimerkiksi kallille illalliselle. Brunssilla yhdistyy hyvä ja runsas ruoka sekä hauskanpito. Yleensä brunssiin kuuluu myös jotain kuohuvaa, joten se voi olla hauska vaihtoehto pitkälle bileillalle. Brunssipaikkoja on myös monia ja lähes jokaiseen makuun. Varsinkin Helsingissä brunssipaikkoja riittää ja brunssista pääsee nauttimaan koko viikonlopun ajan sekä jossain paikoissa jopa viikolla.

Vie ystäväsi piknikille Helsingissä. Piknik on erittäin hyvä vaihtoehto kalliille ravintolalle. Helsingissä on monia puistoja sekä mielenkiintoisia kohteita, joissa voi viettää mukavan piknikin kauniina päivänä. Voit esimerkiksi lähteä ystäviesi kanssa reittilautalla lähialueen saariin nauttimaan luonnosta ja hyvistä hetkistä. Esimerkiksi Suomenlinna on todella suosittu ja mukava kohde viettää aikaa ja sieltä pääse tarvittaessa nopeasti takaisin keskustan huumaan.

Jos sinä ja ystäväsi haluatte bilettää ja lähteä kunnolla juhlimaan voi olla hauska idea järjestää perinteinen kapakkakierros. Opiskeluajoilta tutut baarikierrokset ovat hauska tapa nähdä Helsinkiä ja tutustua uusiin paikkoihin ja ihmisiin. Monet eivät ole käyneet muualla kuin ydinkeskustan tunnetuissa baareissa ja yökerhoissa. Helsingissä on kuitenkin paljon muitakin paikkoja juhlimiseen, jotka ovat varmasti näkemisen arvoisia. Jos tämäkään ei riitä, voit aina vuokrata itsellesi ja ystävillesi kattosaunan muhkealla tarjoilulla. Näitä saunapaikkoja on myös Helsinki pullollaan ja monista paikoista on mukava katsoa Helsingin yötä ja nauttia saunasta ja virvokkeista ystäväjoukon kera.