Tervetuloa Helsinkiin

Helsinki, tuo pittoreski ja kaunis kaupunki, jossa useimmat viihtyvät, ja joka on monien unelmien kotikaupunki. Tämä kaupunki tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin, ja on samalla sekä turvallinen että iloa ja eloa täynnä. Helsingistä löytyy kulttuuria, ravintoloita, musiikkia, luontoa ja rauhaa. Merikin on aivan lähellä, ja mikä onkaan nautinnollisempaa kuin kävellä vanhan ajan vanilja -jäätelö kädessä kauppatorin rannassa kauniina kesäpäivänä – kuunnella turistien ja paikallisten jorinaa ja katsoa, kuinka kimaltelevalla merellä lautat lipuvat kohti Suomenlinnaa ja Silja Linekin on aivan kohta lähdössä kohti Tukholmaa. Esplanadia kävellessä voi nauttia katumuusikoiden soitosta tai vaikkapa poiketa Esplanadin vieressä sijaitseviin kauppoihin, joista löytyy upeita luomuksia, tai vaikkapa poiketa Strindbergin kahvilassa erikoiskahvilla – kahvilaelämys keskellä parasta Helsinkiä. Helsinki elää ja syleilee ympäri vuoden. Talvi voi tunnetusti olla kylmä, mutta Helsinki ei varmana jätä kylmäksi.

Tältä sivulta löydät kaiken tarpeellisen informaation tästä lumoavan kauniista kaupungista. Täältä löytyy vinkit koskien Helsingissä asumista ja siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun tähän pienen suureen kaupunkiin on muuttamassa, tai vaikka muutto olisikin vasta ajatuksen tasolla. Kaikkihan tunnetusti lähtee liikenteeseen yhdestä pienestä ajatuksesta. Sivuiltamme löydät hyviä linkkejä koskien asunnonhakua ja pointteja siitä, mitä ei kannata unohtaa muuton keskellä. Sivustolla on myös hyödyllistä tietoa työskentelystä Helsingissä ja siihen liittyvistä seikoista. Helsingissä työskentely on turvallista, mukavaa ja hyväpalkkaista, mutta olemme koonneet yhteen asioita, joita kuitenkin kannattaa ottaa huomioon, mikäli Helsinkiin haluaa ja aikoo töihin.

Mitä on Helsinki ja miten tehdä kodista helsinkiläinen? Helsinki on kuitenkin aivan oma osansa Suomea. Sanonta kuuluukin, että: “on Helsinki ja sitten on muu Suomi”.

Tervetuloa sivuillemme. Jos Helsinki ei jätä kylmäksi, niin eivät jätä nämä sivutkaan!