Nauti hyvästä brunssista vapaapäivänäsi

Monelle urbaanille kaupunkilaiselle vapaapäivät, hyvä ruoka ja juoma ovat lähes elintärkeitä elementtejä ja sen ymmärtää hyvin. Kiireisen arjen keskellä on tärkeää muistaa levätä aina mahdollisuuden tultua. Onneksi on mahdollista mahduttaa rentouttavia hetkiä kiireistenkin aikataulujen sekaan ja näin ollen vähentää stressin määrää.

Brunssi onkin loistava keino saada nukuttua pidempään ja hyödynnettyä vapaapäivä tai vapaa aamupäivä hyvin, tehokkaasti ilman suurta stressiä. Brunssin idea onkin yhdistää aamiainen ja lounas yhdeksi kokonaisuudeksi, jonka ansiosta voi nauttia parhaimmat palat molemmista, ilman hirveää vaivaa kahden erillisen ruoan valmistamiseksi.

 

Vinkkejä hyvän brunssin laittamiseen

Brunssi voi kuulostaa vaikealta valmistaa, mutta todellisuudessa se ei sitä ole. Todellisuudessa brunssi on vain hieno sana, jota käytetään juurikin kertomaan mistä ateriasta on kyse. Brunssi onkin siis käytännössä ruokaisampi aamiainen, mutta silti kevyempi lounas. Tästä syystä brunssi onkin helppo valmistaa, koska voit käyttää jo olemassa olevia aamiaistarvikkeita tai suosikki aamiaisiasi.

Tee ruokaisampia leipiä. Jos pidät leivästä, paahtoleipä ruokaisampana versiona voi olla hyvä vaihtoehto brunssille. Laittamalla leivän päälle tai väliin suurempia määriä täytteitä, saat aikaan pidempään nälkää pitäviä versioita. OBH Nordica leivänpaahdin on hyvä vaihtoehto leipien täydelliseen paahtamiseen ja pääset nopeasti nauttimaan hyvän leivän mausta.

Panosta myös esillepanoon

Esillepano on myös osa ruokailukokemusta. Brunssi on itsessään hyvä keino säästää aikaa ja panostaa hyvinvointiin. Kuitenkin myös kattaus ja esillepano voi luoda stressitöntä oloa ja näin tuoda helpostusta kiireen keskelle. Kattaus kannattaa sommitella huolella, kuitenkaan liikaa suorittamatta. Niin kauniit Iittala viinilasit, kuin edulliset lautaset ja ruokailuvälineet toimivat, kunhan kattaus on siisti ja toimiva kokonaisuus. Muista siis nauttia brunssistasi ajan kanssa, rauhassa ja stressittömästi.