Kolme kohdetta Helsingissä, joita ei kannata jättää väliin

Helsinki on täynnä tekemistä ja näkemistä ja monet kaupungissa vierailleet tietävät, että yhdellä vierailulla ei välttämättä ehdi näkemään kuin pintaraapaisun pääkaupunkimme tarjontaan. Useimmat tietävät kaikki tärkeimmät nähtävyydet, joita Helsinki tarjoaa ja usein näihin paikkoihin suunnataan ensimmäisenä ja kaikki muut kiinnostavat kohteet jätetään huomioimatta. Jos mietit, millaisia kohteita seuraavalla Helsingin vierailulla kannattaa nähdä, lue seuraavasta kolme parasta kohdetta, jotka voit seuraavalla kerralla kokea.

Helsingin kauppatori on yksi parhaimmista paikoista Helsingissä, jossa kannattaa käydä, kun vierailee kaupungissa. Kauppatori ja sen lähialueet ovat täynnä tekemistä. Voit aloittaa matkasi kauppatorilta, jossa sinulle on tarjolla kaikkea tuoretta syötävää ja voit löytää mukavia matkamuistoja Helsingistä. Kauppatorilta pääset helposti myös tutustumaan moniin Helsingin edustan saariin sekä voit ottaa kiertoajelun laivalla ympäris Helsingin edustaa, jos haluat. Lisäksi päivän päätteeksi voit nauttia virkistävästä saunasta ja uinnista Allas Sea pool alueella, jossa on ulkoaltaita sekä saunoja, joissa virkistäytyä pitkän päivän jälkeen.

Jos nautit kasveista, voit nauttia niistä oli sitten kesä tai talvi. Helsingin kasvitieteellinen puutarha on paikka, jossa voit nauttia monien satojen erilaisten kasvien valikoimasta ja tutustua eksoottisiin kasveihin, joita ei muualta Suomesta löydy. Paikan päälle pääsee helposti vaikka päiväreissulle, koska kasvitieteellinen puutarha sijaitsee aivan Helsingin rautatieaseman lähistöllä.

Jos olet tullut pidemmälle visiitille Helsinkiin, kannattaa varata hotelli Helsinki ja nauttia kulttuurista koko rahan edestä. Keskustan alueelta löydät tapahtumia ja tekemistä monista museoista päivällä, joihin ehtii tutustua yhden päivän aikana. Illat voit varata muulle kulttuurille, kuten musiikille. Helsingissä on konserttitaloja, joissa voi nauttia monenlaisesta musiikista ja esityksistä viikon jokaisena päivänä ja jos liian klassinen musiikki ei kiinnosta, löytyy musiikkia myös monista Helsingin ravintoloista, joissa erilaiset bändit esiintyvät.