3 hyvää syytä työskennellä Helsingissä

Helsinki on kaupunki, joka tarjoaa poikkeuksellisen korkean elämänlaadun asukkailleen erinomaisella modernilla liikennejärjestelmällään, erinomaisella infrastruktuurillaan ja korkealla sosiaalisella luottamuksella. Kaikki yksinkertaisesti toimii kaupungissa.

Helsinki on sijoittunut kärkisijoille elämänlaatua tutkivissa kyselyissä, kuten Monoclen elämäntutkimuksessa (Helsinki sijoittui tässä tutkimuksessa 6. sijalle). Helsinki on myös valittu parhaaksi kaupungiksi työ- ja yksityiselämän tasapainon ylläpitämiseksi. Tässä kirjoituksessa haluan kolme tärkeintä syytä sille, miksi ihmisten kannattaa työskennellä Helsingissä.

Innovatiivinen ilmapiiri

Kansainvälisestä näkökulmasta tarkasteltuna Helsinki on erittäin houkutteleva paikka työnhakuun. Suurin osa suurimmista suomalaisista yrityksistä on jo kauan sitten ottanut englannin työkieleksi. Sukupuolten tasa arvo on kaupungissa erinomaisella tasolla. Ammattitaitoisten työntekijöiden markkinat tarjoavat kaupungissa myös paljon potentiaalia, erityisesti tieteenalalla.

Loistavat julkiset palvelut

Helsingin julkinen sektori tarjoaa korkealaatuisia palveluja joko kohtuuhintaan tai maksutta. Laadukas infrastruktuuri ja julkisen liikenteen järjestelmä helpottavat elämääsi julkisten kirjastojen, urheilutilojen ja kulttuuripaikkojen ollessa lähelläsi.

Helsingissä on myös erittäin tehokas terveydenhuoltojärjestelmä, joka on avoin kaikille asukkaille. Kalliiden yksityisvakuutusten ottaminen on näin ollen kaupungissa tarpeetonta. Suomi on myös tunnettu maailmanluokan koulutusjärjestelmästään, joka on yksi maailman parhaimmista.

Helsinki on perheystävällinen

Helsinki on erittäin perheystävällinen kaupunki ja houkutteleva kohde lapsiperheille. Vanhempi voi päättää jäädä kotiinsa vauvansa kanssa lähes vuodeksi erinomaisilla eduilla. Vanhempi, jolla on rattaissa oleva lapsi voi käyttää julkista liikennettä kaupungissa myös täysin veloituksetta.

Helsingissä on tämän lisäksi kattava korkealaatuisten julkisten koulujen ja päiväkotien verkosto sekä paljon oppilaitoksia ja kansainvälisiä kouluja, jotka tarjoavat opetusta englanniksi. Mainittakoon vielä, että Suomessa uudet äidit saavat valtiolta ilmaisen äitiyspakkauksen, joka sisältää kattilat ja padat monien muiden tarvikkeiden lisäksi tulevaa perhearkea varten. Voit vaihtoehtoisesti myös tilata itse laadukkaat Kitchenaid keittiötarvikkeet netistä.