Helsingin kuvauksellisimmat kohtee

Helsinki on täynnä kuvauksellisia kohteita, joita näkee monissa medioissa ja usein Helsinkiin lähdetään kuvaamaan tuttuja paikkoja ja niissä halutaan myös vierailla. Valokuvaajille Helsinki on myös täynnä hienoja rakennuksia, arkkitehtuuria, luontoa ja elämää. Tässä kaupungissa voi ottaa todella monipuolisia kuvia ja kuvausmatka Helsinkiin voi olla erittäin hyvä idea. Olemme keränneet muutaman hyvän kuvauskohteen, joissa kannattaa vierailla samalla kun olet tutustumassa maamme pääkaupunkiin. Jos haluat ottaa hieman ammattimaisempia kuvia, niin kamera on hyvä hankkia erikoisliikkeestä. Kuvaaminen onnistuu kyllä myös omalla älypuhelimella.

Helsingin kuvaamisen voi esimerkiksi aloittaa korkealta. Silloin saa näkymän koko kaupunkiin ja voi ottaa vaikuttavia kuvia eri vuorokauden aikoina. Tällaisia korkeita kuvauspaikkoja ovat stadionin torni, hotelli torni, Helsingin monien kirkkojen tornit sekä clarion hotelli Helsinki Jätkäsaaressa. Seuraavaksi voi olla mukava suunnata kuvaamaan Helsingin monia puistoja, joita on ympäris Helsinkiä. Näitä ovat muun muassa tähtitorninvuoren puisto, Sinebrychoffin puisto, Kaivopuisto ja vaikka Alppipuisto, jossa on paljon kauniita erilaisia puita.

Helsingin arkkitehtuuri on myös kiinnostavaa ja sitä on kuvattu paljon. Voit aloittaa kuvaamisen kuuluisista rakennuksista kuten Helsingin tuomiokirkko, josta saa mainioita kuvia ja rakennus on todella vaikuttava. Myös kallion kirkko on todella kuvauksellinen ja sen vaikuttava torni kohoaa korkealle. Myös Uspenskin katedraali on hieno kohde, jota kannattaa käydä kuvaamassa ja siitä saa hienoa kuvia.

Helsingissä on myös kiinnostavia katuja, joista saa hienoja kuvia. Ullanlinnan huvilakatu, bulevardi ja monet Mannerheimintien kohdat ovat hyviä kuvauspaikkoja. Muita rakennuksia myös löytyy joka puolelta ja on ehkä tärkeää lähetä kävelemään Helsingin keskustaan, koska kaikkia kiinnostavia kohteita on vaikea listata yhteen artikkeliin.Ota siis kamera käteen ja lähde tutustumaan Helsingin moniin kauniisiin kohteisiin.