Helsingin parhaat burgerit

Jokainen on elämänsä aikana syönyt ainakin yhden burgerin. Burgeri maistuu aina mutta monta kertaa burgerissa on eroja ja välillä laatu ei kohtaa klassista burger nimitystä. Helsingissä suurkaupungin tapaan burgereita saa lähes jokaisesta ravintolasta ja kaupunki on täynnä pikaruokaravintoloita, joissa burgerin voi nauttia aina kun haluaa. Jos kuitenkin haluaa panostaa burgeri elämykseen kannattaa katsoa, mihin menee maistamaan burgereita Helsingissä.

Jos tahdot mehukkaita burgereita, ilman turhaa hienostelua, niin silloin kannattaa suunnata Social Burgerjoint nimiseen hampurilaispaikkaan. Hiiligrillissä paistettu reilu ja mehevä pihvi tekevät näistä burgereista yhdet Helsingin parhaat. Ravintolan tarjonta ei myöskään päätä huimaa, joten ruokailu koko perheen kanssa on myös suhteellisen edullista.

Kun puhutaan burgereista ja Helsingistä on välttämätöntä mainita Kämp ja Kämpin Burger. Tämä burgeri on varmasti koko kaupungin kalleimmasta päästä mutta laadultaa se on myös moitteeton. Tietenkin tässä paikassa ja miljöössä on osansa burgerin hintaan. Kämpin burgeri on saanut paljon suosiota arvosteluissa ja varmasti, jos haluaa kokeilla jotakin erilaista ja erikoista kannattaa tämä käydä kokemassa.

Perinteisemmän näköinen mutta erittin hyvä burgeri löytyy Lilla Robertsista, jossa on Roban burgeri niminen annos, joka on valmistettu Hereford-härästä. Tämä on herkullinen burgeri, joka on sävytetty cheddar juustolla ja BBQ kastikkeella. Samalla voit omalle burgeri kokemukselle varata majoituksen hotel Fabian hotellista, josta saa myös edun Lilla Roberts ravintolaan majoituksen yhteydessä.

Kaikista runsain burgeri täytteiden ja koon suhteen löytyy Roslundilta, jossa Rosburger säväyttää ruokailijaa paksulla pihvillä, pekonilla ja kunnon määrällä muita täytteitä. Tätä burgeria voi käydä nauttimassa Roslundin lihakaupan kupeessa. Samalla tämä tuote on saatavilla lihakaupan verkkosivuilta ja sen voi tilata sieltä valmiiksi nautittavaksi. Täältä löytyy myös Beyond Meat burgeri, joka on varmasti kasvisruoan ystäville täydellinen makunautinto.