Ripaus Helsinkiä kotiisi

Helsinki-fanit voivat huokaista helpotuksesta, sillä tässä postauksessa tulen vihdoin jakamaan vinkkejä siihen, miten omasta kodistaan voi sisustaa siten, että mukana on ripaus Helsinkiä. On ok antaa oman rakkautensa pääkaupunkia kohtaan näkyä! Lue siis lisää ja poimi itsellesi parhaat sisustusvinkit.

Matkamuistoilla saa helposti tuotua helposti Helsingin tuntua kotiin. Laita jääkaappiin Helsinki-aiheisilla magneeteilla kiinni ottamiasi valokuvia lomareissulta. Hakaniemen hallista ostetut käsityöt ovat myös mukavia sisustusesineitä ja samalla muistoja matkalta. Usein myös vaikkapa käsityönä tehty keittiöpyyhe on samalla sekä hauska muisto että käyttöesine. Ei kannata siis pelätä matkamuistojen ottamista käyttöön, sillä silloin ne pääsevät hyvin esille.

On yllättävän helppoa tuoda Helsinki kotiinsa tekstiilien muodossa. Kotimainen Vallila-merkki suunnittelee ja valmistaa verhoja ja mattoja, joiden aiheet ovat Helsingin eri kaupunginosista. Sopisiko makuuhuoneeseesi vaikkapa Linnanmäki-aiheinen verho? Anna Helsinki-rakkautesi näkyä myös naapureillesi, ja aseta näkyville ovi matto, jossa on kaunis maisema Kauppatorista. Verhoja ja mattoja löytyy useissa eri kuoseissa niin mustavalkoisina kuin värillisinäkin ja niillä saa vaivattomasti luotua uutta ilmettä asuntoon ja sen sisustukseen.

Julisteet ja taulut ovat tietenkin ilmiselvä keino tuoda hieman pääkaupunkirakkautta omaan kotiin. Jos olet valokuvaaja, kehitä ottamasi kuvat ja kehystä ne vaikkapa kollaasiksi olohuoneen seinälle. Voit tehdä valokuvista myös hauskan pyykkinarun, jolla kuvat roikkuvat. Helsingistä on maalattu myös paljon tauluja ja sellaisen seinällesi ripustamalla tuot aimo annoksen helsinkiläistä estetiikkaa kotiisi. Kun laitat kahvin paahtumaan, saat aidon kahvipaahtimon aromin kotiisi, aivan kuin olisit Helsingin Vallilassa!

Toivottavasti nämä vinkit auttoivat sinua tuomaan rakkautesi Helsinkiä kohtaan näkyväksi omassa kodissasi.